copyrighted by STRAINA! ~ right-click is banned @ mindbleeding.blogspot.com
! cause I am root muah ha ha
<body>


WELCOME
...to my chaos of thoughts!


Feel the rain on your skin
No one else can feel it for you
No one else can speak the words on your lips
Drench yourself in words unspoken
Live your life with arms wide open
Today is where your book begins
The rest is still unwritten



miercuri, 26 noiembrie 2008
Povesti intr-o lume ce condamna povestile





Cineva s-a amuzat de teama unei copile de inele. Gestul in sine, promisiunea, angajamentul i se pareau ei ireale, artefacte ale unei lumi moarte. Nu vroia minciuni, de aceea ii era frica. Cineva, pentru a-i schimba simbolistica, i-a promis ca ii va da unul cand nu va mai exista nimic intre ei. Astfel inelul nu va mai marca un inceput ci un sfarsit, unul dublu.


Cineva insa parea sa schimbe mai mult decat crede. Fata care fuge de realitate, fata care acceptase adevarul unei lumi incapabile de frumos, fata care nu crede in povesti de dragoste, fata pentru care exista sex&friendship, incepe sa aibe indoieli. Cineva a incalcat regula. Cineva a fost altfel decat se astepta ea. Si totusi, cum sa-l creada? Cum sa renunte la regulile ei? Daca Cineva e chiar El ii va citi gesturile si nu vorbele, va fi nebun si va crede in fata care nu iubeste. De asta avea nevoie, nu vise ci dementa pura, inconstienta, haos, cadere libera si consimtita intr-un hau necunoscut.


Cineva insa a fost prea mandru, orbit de realitatea lui in care ea nu si-a gasit un loc. Daca ea nu ar fi fost la fel de mandra, daca ar fi fost simpla ca ele, daca l-ar fi vrut si ar fi indraznit sa spuna asta, daca ea nu l-ar fi impins in alte brate, daca ea ar fi spus "DA!".. oare unde ar fi fost acum? Ar fi avut o poveste? S-ar fi casatorit si ar fi avut copii frumosi.."ca ea"?


[...]


Cineva insa suge vise din mai multe parti. Cineva crede ca iubeste, dar in alte feluri. Cineva a si-a uitat pierderile in sunete si atingeri care il sarutau doar pe el altfel.


Fata a uitat cuvintele Cuiva. Fata isi picteaza cuvintele nerostite. Fata nu iubeste! Nu a invatat-o nimeni cum se face asta.







Motto: Where's your will to be weird?





<< Home